کد خبر: 44005284
تاریخ انتشار: یکشنبه 02 خرداد 1395
خانه » حواشی » رسالت » خانواده های متدین مخاطب شعار فرزندآوری هستند
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
مدیر مدرسه علمیه حضرت مهدی(عج) مطرح کرد:

حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد نظافت در همایش «فرزندآوری، مهدی باوری» با تاکید بر این که بنا نداریم خانواده های ضدارزشی را به فرزندآوری تشویق کنیم گفت: مخاطب شعار فرزندآوری خانواده های متدین هستند و مشکل اصلی ما بهانه های واهی آن هاست.

به گزارش چی 24 به نقل از رسالت:
 
 
 

به گزارش پایگاه فرهنگی تبلیغی رسالات، همایش «فرزندآوری، مهدی‌باوری» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد نظافت یزدی، مدیر مدرسه علمیه حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) در سالن همایش‌های صدا و سیمای خراسان رضوی برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نظافت که مسئول برگزاری این همایش بود ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، مهدی‌یاوری را کار کسانی دانست که دو دعوت «ربَّنَا إِنَّنَا سَمِعْنَا مُنَادِيًا يُنَادِي لِلإِيمَانِ أَنْ آمِنُواْ بِرَبِّكُمْ فَآمَنَّا» و «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا کُونُوا أَنْصارَ اللَّهِ کَما قالَ عيسَي ابْنُ مَرْيَمَ لِلْحَوارِيِّينَ مَنْ أَنْصاري إِلَي اللَّهِ» را شنیده‌اند.

وی افزود: وظیفه ما یاوری امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) و فراهم کردن یاور برای ایشان است.

مدیر مدرسه علمیه حضرت مهدی(عج) با بیان این‌که یک منتظر واقعی نمی‌تواند در هنگام هجوم به طرف اهداف مقدس بقیة الله بی‌تفاوت باشد، اظهار کرد: انتظار یک حس و یک حال خاص نیست؛ انتظار یک درجه است و نیازمند اقدام و عمل می‌باشد.

وی وجود نسلی پرقدرت و باصلابت را برای یاوری ولی خدا ضروری برشمرد و با اشاره به آمار تأسف‌بار ازدواج و طلاق در کشور بیان کرد: فکر ما از ناحیه بیگانگان و دشمنان اسلام به صورت آگاهانه یا ناآگاهانه تغییر کرده است و از ارزش فرزند غافل شده‌ایم.

استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر این‌که بنا نداریم خانواده‌های ضدارزشی را به فرزندآوری تشویق کنیم گفت: مخاطب شعار فرزندآوری خانواده‌های متدین هستند و مشکل اصلی ما بهانه‌های واهی آن‌هاست.

حجت‌الاسلام والمسلمین نظافت ادامه داد: ازدواج در اسلام معطوف به تکثیر نسل است و این را می‌توان به وضوح در روایات و هم‌چنین در دعاهای وارده برای خواستگاری رفتن مشاهده کرد.

وی فرزند را میوه بهشتی، گل بهشتی، ثمره دل آدمی و بازوی والدین خواند و ضمن تصریح بر این‌که ما مأمور به انجام وظیفه هستیم ابراز کرد: توقعی از افراد غیرارزشی نداریم؛ مشکل ما افراد مدعی ولایت هستند که از فرزندآوری سر باز می‌زنند.

مدیر مدرسه علمیه حضرت مهدی(عج) با بیان این‌که سختی‌های نگهداری و تربیت فرزند گناهان پدر و مادر را کاهش می‌دهد گفت: دنیا محل رنج است و چه رنجی بهتر و شیرین‌تر از رنج در راه خدا؟! کسانی که برای دوری از رنج‌های نگهداری فرزند از فرزندآوری طفره می‌روند، به نوع دیگری در دنیا رنج خواهند دید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های متفاوت مرد و زن اشاره کرد و بیان داشت: مجاهدت مرد در بیرون از خانه و زن در داخل خانه اجر و ثواب خود را دارد اما قرار نیست جای زن و مرد عوض شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین نظافت حضور حداکثری زنان در جامعه را یکی از ترفندهای دشمن برای از هم پاشیدن خانواده‌ها معرفی کرد. وی عنوان کرد: در چنین شرایطی اولین شخصی که لطمه می‌خورد خود زن است

وی در پایان تأکید کرد: خانواده‌های متدین باید نشان دهند که زندگی با فرزند زیاد و با امکانات کم، اما همراه با اخلاق، ادب و معنویت، چقدر زندگی شیرینی است.

یادآور می‌شود همایش «فرزندآوری، مهدی یاوری» به همت مدارس علمیه حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) و با همکاری شبکه کشوری فرزند بیشتر، مؤسسه علمی تربیتی الهدی، معاونت فرهنگی سپاه امام رضا علیه‌لسلام، قرارگاه صالحین خراسان رضوی، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان فرهنگی تفریحی فرهنگسرای قرآن و عترت شهرداری مشهد، معاونت فرهنگی حوزه علمیه خراسان و روزنامه خراسان برگزار شد.

 

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین